April 2017 – Tot de dood ons scheidt

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Een blijspel van Rudy Soetewey in een regie van Lieve Moens.

Wanneer

4,7,8,9 april 2017

Korte inhoud

Wat gebeurt er als je plots het witte, stralende licht aan de andere kant van je levenstunnel ziet schijnen?...  Als je plots tegen een vrachtwagen knalt?...  Als de lift waar je in staat 14 verdiepingen naar beneden stort ???  Waar kom je terecht ? …en kom je wel überhaupt ergens terecht?  Is daar rijstpap met gouden lepeltjes?...Zijn daar witte met kant afgezette satijnen lakens en kleren?...  Zijn daar wezens met vleugels?... En Sinte- Pieter?  Wij willen u graag wegwijs maken in het hiernamaals en voorbereiden op uw leven na de dood. Wij beantwoorden graag al uw vragen in onze prettig gestoorde komedie: “Tot de dood ons scheidt”

Genre

Blijspel van Rudy Soetewey in een regie van Lieve Moens.

Acteurs

Jos Steegen - Lieve Moens - Guy Collas - Jeffry Breban - Tilly Hensels - Viviane Duchateau.